Solidarno do asfalta kroz vinograde: pozivaju se svi vinogradari da se uključe u sufinanciranje


Četvrtak, 19. rujna 2019.

Nakon što je asfaltirana nerazvrstana ceste Mičetinac-Čepelovac koja prolazi kroz vinogradarske predjele, te akcija provedenih u suradnji s vlasnicima vinograda na spojnim odvojcima koji su također asfaltirani, preostali su dijelovi šljunčanih cesta koji nisu dobili asfalt, a vlasnici klijeti značajno su sudjelovali u sakupljanju financijskih sredstava.

Zbog pravednosti i održanja načela asfaltiranja po principu pola grada pola vlasnici objekata ponovno se pozivaju svi oni koji su do svoje klijeti dobili asfalt jer su se nalazili na trasi dionice financirane iz europskih sredstava da se uključe u akciju solidarnosti te uplatom sredstava po svojim mogućnostima omoguće da se prvenstveno svima onima koji su financijski sudjelovali, a nisu dobili asfalt do svojih klijeti isti izvede.

To su prvenstveno predjeli i odvojci na Belevinama i Lončarovom bregu te spojevi na Mičetinskom bregu.

Nakon dovršetka radova na uređenju dionice Sveta Ana - Mičetinac krenut će akcija asfaltiranja uvodnih dionica u preostale vinogradarske predjele na području grada Đurđevca.

Vlasnicima će se za njihov udio u financiranju izvršiti obračun i umanjenje obveza za komunalnu naknadu i druga davanja prema Gradu kroz naredno razdoblje ovisno o iznosu sufinanciranja i visini mjesečnih obveza, zato vas molimo da ispravno popunite uplatnicu kako je to naznačeno na primjeru u nastavku teksta. Uplatnicu možete podići i na porti Gradske uprave svaki radni dan od 8 do 16 sati.