Stand up nastupom Vlatka Štampara, ljetnim kinom i večeri uz cimbale u utvrdi Stari grad ovaj vikend počinje Ljeto u Đurđevcu


Ponedjeljak, 29. srpnja 2019.

I ove godine u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Kulturno ljeto u Đurđevcu. Kroz narednih pet tjedna posjetitelji će moći uživati u predstavama, zabavnoj, tamburaškoj i tradicijskoj glazbi, ljetnom kinu ispred utvrde Stari grad, a najmlađi će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama i družionicama.

Prvi vikend kulturnog ljeta počinje već ovaj petak, 2.kolovoza u 20,00 sati u prekrasnom atriju utvrde Stari grad sa stand up nastupom Vlatka Štampara koji ćemo vjerujemo i ovoga puta Đurđevčane i ostale goste nasmijati do suza pokušavajući im objasniti što je to odraslost.

Kako nakon 30. rođendana ljudi od tebe očekuju i neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao, kredit…

Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima.

Nastavak je već u subotu, 3. kolovoza u 20,00 sati u atriju Staroga grada gdje će publiku zabavljati naš poznati cimbalist Andrija Maronić. U nedjelju, 4. kolovoza u 21,00 sat i ove je godine u dvorištu utvrde Stari grad organizirano ljetno kino na otvorenom, a prikazivat će se popularni film Venom (2018.).

Dođite ovaj vikend u Đurđevac i dobro se zabavite.

Ulaz na stand up, večer uz cimbale i ljetno kino je besplatan, a ako želite unaprijed rezervirati sjedeća mjesta i stol u atriju za stand up predstavu to možete učiniti putem konzumacijskog bona u Restoranu i pivnici Stari grad ili na broj telefona 091/6203 294.