Stand up večer u atriju utvrde Stari grad: Studio smijeha nasmijao đurđevačku publiku do suza


Subota, 24. kolovoza 2019.

I ovaj vikend u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Summer Cock festival pa su tako do sada posjetitelji mogli uživati u Otvorenom prvenstvu odbojke na pijesku, postavljanju klopoca u sklopu Bartolovoga u Vinariji Cvekan, večeri tamburaške glazbe na trgu, ali i u stand up večeri u utvrdi Stari grad.

Ovu subotu u prekrasnom atriju utvrde Stari grad organizirana je stand up večer, a nastupio je Studio smijeha točnije Dejanović Marko, Marina Orsag, Tihomir Paravina - Psiho, Goran Vinčić i Dragitza Raštegorac- Grubišić koji su i ovoga puta Đurđevčane i ostale goste nasmijali do suza u jednoj sasvim improviziranoj predstavi– STAND UP & IMPROV.

Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se sve smišlja na samoj sceni tijekom nastupa. Spontani nastupi, koji su svaki puta novo i posebno iskustvo, odvijaju se ispred gledatelja koji su vrlo bitan dio cijelog nastupa sa svojim prijedlozima i komentarima. Publika je najbitnija u predstavi jer upravo publika sudjeluje u izgradnji priče.

Publika se dobro nasmijala uz priče i anegdote ove poznate ekipu iz Studija smijeha, a nastavak festivala je već sutra u nedjelju u Etno selu Svetog Jurja u Đurđevcu kod utvrde gdje je organizirana jedna posebna večer pod nazivom Podravina u srcu i duši s početkom u 20,00 sati. Glazbeno-recitacijsku večer uz degustaciju tradicionalnih podravskih jela – domaće kaše, uveličat će nastup Andrije Maronića na cimbalama, Vida Baloga, Željka Kožarića- Mrvice i Ženskog vokalnog sastava Đurđevčice.

Pozivamo vas da dođite sutra u Etno selo i dobro se zabavite.