Summer cock festival: hit predstava WHO THE FU*K IS BIBA nasmijala publiku u atriju Staroga grada


Ponedjeljak, 2. rujna 2019.

Četvrti vikend Summer cock festival završio je u nedjelju u atriju utvrde Stari grad s jednom ljetnom predstavom pod nazivom WHO THE FU*K IS BIBA.

Je li ovo bila komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe jer su imali problema. Kakvih? Dovoljno velikih da nisu otišli na medeni mjesec na Palma de Mallorcu, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa pretresli su vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika te su pritom dobro nasmijali brojnu publiku.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje su poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražili odgovore. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu i zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija.

Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije došla je ova nova suvremena i urbana hit predstava.

Za sam kraj festivala očekuju vas dvije prave glazbene poslastice, u petak, 6. rujna, zabavljat će vas najpoznatiji hrvatski reper Vojko V, a u subotu, 7. rujna, na pozornicu će stupiti izazovna Lana Jurčević.

Oba koncerta počinju u 21 sat u dvorištu utvrde Stari grad, a organizator je Turistička zajednica grada Đurđevca.