Summer cock festival: pogledajte monodramu Ćiro u izvedbi poznatog Tarika Filipovića


Utorak, 25. kolovoza 2020.

Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde Tarika Filipovića  – „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će izvedena 28. kolovoza, u petak ispred utvrde Stari grad u Đurđevcu, s početkom u 20,00 sati. Ova je predstava oduševila publiku širom Hrvatske na prvu loptu, a priča o životu i karijeri trenera svih trenera, vjerujemo da će oduševiti i vas.

Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno sine moj  dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

„Ćiro“ je Tarikov novi i originalan projekt kojeg zajedno s njim autorski potpisuje Antonio Gabelić, a producira ga Tarikov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja.

S predstavom „Ćiro“ u samo nekoliko mjeseci kako je predstava na turneji, Tarik Filipović je zaista ponovno dokazao da je majstor svog zanata!

Cijena ulaznice je 20 kuna, a svoju kartu možete kupiti u Gradskoj knjižnici Đurđevac.