Summer cock festival: Tragovi oduševili i rasplesali publiku na Trgu sv. Jurja u Đurđevcu


Subota, 31. kolovoza 2019.

U sklopu Summer cock festivala na Trgu sv. Jurja grupa Trgovi održala je koncert zabavne glazbe, a poznati domaći i strani hitovi privukli su mnogobrojnu publiku koja je zajedno s pjevačem pjevala poznate pjesme dok su neki i zaplesali.

Četvrti vikend festivala završava u nedjelju, 1. rujna u 20 sati s jednom ljetnom predstavom u atriju utvrde Stari grad pod nazivom WHO THE FU*K IS BIBA.

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe jer imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava.Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija.

Stoga dođite u Đurđevac i saznajte na kraju, who the fu*k is Biba?