Sve je spremno za svečano otvorenje Podravinoteke: prvi kupci već kupili domaće proizvode


Četvrtak, 6. listopada 2022.

Danas, na tržni dan u Đurđevcu odnosno tzv. plac, svoja je vrata za prve kupce otvorila Podravinoteka, specijalizirana trgovina s domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova.

U prostoru Gradske tržnice u Đurđevcu posjetitelji su mogli degustirati i kupiti vrhunske domaće proizvode, a bogata ponuda domaćih mliječnih proizvoda, slastica, vrhunski ekološki med i proizvodi od meda, voćna vina, Vina s peskov i brojni drugi proizvodi naših vrijednih poljoprivrednika nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Tokom dana stići će još proizvoda koji će upotpuniti preostale police kako bi sve bilo spremno za subotnje svečano otvaranje u 11,30 sati, gdje će posjetitelji osim kupnje moći uživati u degustaciji  suhomesnatih proizvoda, kolača i vina, a za sve posjetitelje je osiguran i besplatan ručak. Za veselu atmosferu na tržnici će se pobrinuti brojne đurđevačke udruge i Tamburaški sastav Podravski bećari.

Jedni od prvih posjetitelja danas ujutro bili su i polaznici Dječjeg vrtića Maslačak, a kako je to izgledalo na tržnici pogledajte u galeriji u nastavku teksta.