Svečanom priredbom obilježen Dan škole u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana


Nedjelja, 27. svibnja 2018.

U sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac svečanom priredbom obilježen je Dan škole. Učenici su za priredbu pripremili svoje točke, u kojima su se plesom, pjesmom i recitacijom predstavili brojnoj publici.

U sklopu obilježavanja Dana škole nagrađeni su učenici koji su sudjelovali na natjecanjima tijekom školske godine te su za svoj uspjeh primili priznanja i prigodne poklone.

Osim učenika, djelatnika škole i mnogobrojnih roditelja, svečanom obilježavanju Dana škole nazočio je i gradonačelnik Hrvoje Janči.

Gradonačelnik se, čestitajući učenicima i učiteljima njihov dan, osvrnuo na uspješne rezultate koje su učenici ostvarili na mnogobrojnim natjecanjima, te im je svima čestitao na ostvarenom. Naglasio je da su zajednički ciljevi Grada  i škole usmjereni stvaranju još boljih uvjeta za što kvalitetnije školovanje naših najmlađih, posebno istaknuvši projekte dogradnje dodatnih učionica i projekt energetske obnove škole koji su trenutno u tijeku.

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti, u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport, prezentirali naučeno kroz školsku godinu.

Foto: Osnovna škola Grgura Karlovčana