U nedjelju veliko otvorenje klizališta podno zidina velebne utvrde Stari grad u Đurđevcu


Utorak, 26. studenoga 2019.

Turistička zajednica grada Đurđevca i Grad Đurđevac u sklopu programa Adventa u Đurđevcu pozivaju vas na otvaranje klizališta u prekrasno ukrašenom adventskom selu podno utvrde Stari grad.

Otvorenje ove zimske atrakcije biti će u nedjelju, 1. prosinca s početkom u 18,00 sati gdje posjetitelje očekuje prigodan program, a isto kao i prošlih godina svim posjetiteljima će biti osigurani bijeli lampioni koji će se puštati u zrak zajedno s lijepim željama te će na taj način biti obilježeno otvorenje.

U dvorištu utvrde bit će smješteni štandovi raznoraznih domaćih OPG-ova i domaćih radinosti, inače članova Podravinoteke, a u zidinama će biti otvorena vrata koja će voditi na klizalište. Ulaz na klizalište je besplatan na dan otvorenja.

Klizalište će biti otvoreno radnim danom od 10 do 20 sati, a djeca s područja Đurđevca imat će dnevno pola sata klizanja gratis. Cijena klizanja je 10 kuna, a najam klizaljki košta pet kuna.

Klizanje je na vlastitu odgovornost te svi klizači moraju imati kapu i rukavice. Za sve neklizače, i one male, ali i velike organizirana je i škola klizanja, a zainteresirani se mogu prijaviti gospodinu Mariu Lončariću na broj 095/813 48 72.

U sklopu klizališta posjetitelje očekuje i bogata gastro ponuda, te ponuda toplih napitaka.