U petak proglašenje: još danas glasaj za najboljeg sportaša, sportašicu, žensku i mušku sportsku ekipu


Srijeda, 10. travnja 2019.

Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i ove će godine proglasiti najbolje sportašice, sportaše, sportske ekipe, sportske djelatnike, mlade sportske nade te perspektivne mlade ekipe grada Đurđevca za 2018. godinu.

Izbor je podijeljen na nekoliko kategorija te se bira najuspješniji sportaš i sportašica, ženska sportska ekipa, muška sportska ekipa te sportski djelatnik godine dok se najuspješnijim sportskim mladim nadama i najperspektivnijim mladim ekipama proglašavaju svi sportaši i sportašice te ekipe koje predloži matični klub kao najuspješnije sportske pojedince i ekipe u svojim dobnim kategorijama, do 18 godina starosti bez postupka glasovanja.

Javnost može glasati za najuspješnijeg sportaša i sportašicu, žensku sportsku ekipu, te mušku sportsku ekipu na slijedećoj poveznici:

Glasati možete još danas do 17,00 sati, a plakete za najuspješnije sportaše, sportske ekipe i sportskog djelatnika biti će urečene na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša u 2018. godini koja će se održati u petak 12. travnja 2019. god. u 18,00 sati u Domu kulture u Đurđevcu.