U zgradu Poduzetničkog inkubatora stigao namještaj: gradonačelnik Janči obišao završne radove


Četvrtak, 29. kolovoza 2019.

Pri kraju su radovi na Poduzetničkom inkubatoru u Đurđevcu. Nakon što su postavljene vanjske lamele na zgradi Poduzetničkog inkubatora u tijeku su završni unutarnji radovi na uređenju, čišćenje, a stigao je i namještaj kojim će se opremiti uredi.

Radove je obišao gradonačelnik Hrvoje Janči i pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud.

Izgrađeno je 750 metara kvadratnih prostora u koji će se početkom jeseni smjestiti novoosnovana mala poduzeća koja tek počinju poslovati ili su u fazi razvoja te postojeće tvrtke kojima je potreban prostor i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije.

- Cijelo vrijeme nas je pratilo lijepo vrijeme, izvođači radova su imali odličnu dinamiku radova te ćemo ispoštovati zadane rokove, a mislim da su i građani zadovoljni novom zgradom u središtu grada. Jednog dana će tako izgledati i okoliš oko Doma kulture, ali i budući trg koje ćemo urediti u istom stilu . Mislim da se svi slažu da će ova zgrada bit će to još jedan dodatak Đurđevcu kojim se mijenja vizura grada i to u modernom, urbanom smjeru. Najveća želja nam je ipak da ovaj projekat potpomogne osnivanju novih poduzeća u našemu gradu- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Na poziv za iskaz interesa za prostore zaprimljeno je i više zahtjeva od broja prostora koje zgrada ima, tako da da će se prostori inkubatora odmah nakon završetka radova popuniti.

Predviđeni rok završetka radova je početak jeseni 2019.kada se očekuje da zgrada bude u potpunosti završena i opremljena te da u nju uđu prvi stanari.