Ul. kralja Tomislava: nakon radova na plinskoj mreži kreću i završni radovi na uređenju staze i kolnih prilaza


Srijeda, 15. svibnja 2019.

Nakon što su završeni radovi na rekonstrukciji plinske i vodovodne mreže u ulici Kralja Tomislava od Kaićevog mosta sve do spoja s ulicom Ivana Đuriševića ovaj tjedan bi trebali početi završni radovi na pripremi posteljice, postavljanju rubnjaka i kanalica.

S obzirom na ovo kišno razdoblje čeka se da prestane padati kiša kako bi se radovi mogli izvesti, a poslije njih planira se krenuti i s asfaltiranjem pješačke staze i kolnih prilaza.

Grad Đurđevac nastavlja financirati pripremu posteljice za kolni prilaz i rubnjake, svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno vremensko razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi.

Za vrijeme radova na plinskoj mreži vlasnike nekretnina su obišli djelatnici Grada Đurđevca kako bi se upisali svi zainteresirani za ovu mjeru. Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u Grad ili na broj tel: 811-052.

Obavještavamo građane kako bi znali planirati svoja sredstva de će se s provođenjem ove mjere nastaviti i nadalje u svim ulicama gdje se planiraju radovi na zamjeni plinske mreže.