Uprizorene žive jaslice u Suhoj Kataleni


Petak, 21. prosinca 2018.

I ove su godine, peti puta za redom na inicijativu Udruge žena Suha Katalena ispred društvenog doma u Suhoj Kataleni uprizorene žive jaslice.

Već tradicionalni događaj okupio je brojne posjetitelje koji su mogli uživati u prigodnoj predstavi kojoj je cilj bilo podsjetiti sve na dijeljenje, zajedništvo i ljubav ne samo prema bližnjima nego i svim ostalim ljudima.

Prije samog uprizorenja okupljene je pozdravila predsjednica Udruge žena Suha Katalena Gablriela Kralj Bartovčak koja je zahvalila gradonačelniku, Gradu Đurđevcu i Turističkoj zajednici koji su podržali ovaj događaj, te svim članovima udruge i sumještanima koji su pomogli u pripremi i organizaciji ovoga događaja.

Okupljene je u ime gradonačelnika pozdravila Dajana Milodanović, vijećnica Gradskog vijeća koja je pohvalila rad udruge te prikaz živih jasica koji svake godine tradicionalno organiziraju u Suhoj Kataleni.

Nakon priredbe uprizoren je tradicionalni postav živih jaslica, a po završetku programa podijeljeni su pokloni svoj djeci. Posjetitelji su se mogli okrijepiti čajem, kuhanim vinom, kolačima te dati dobrovoljni prilog koji će se iskoristiti za pomoć potrebitima.