Vrtićarci u posjetu gradonačelniku: za Božić poželjeli ponija, napuhance, tobogan i bazen u vrtiću


Petak, 20. prosinca 2019.

Gradonačelnik Hrvoje Janči ususret Božiću u svom uredu ugostio je vrtićarce iz dječje odgojne skupine Ježići iz Dječjeg vrtića Maslačak.

Nakon što su se udobno smjestila djeca su gradonačelniku recitirala božićne tekstove, pjevala Zvončiće te su mu svi zajedno uglas čestitali Božić i Novu godinu.

Za poklon je dobio božićnu čestitku nastalu na jednoj od kreativnih radionica, a dobio je i božićne ukrase u obliku zvjezdica sa ispisanim željama koje su djeca objesila na božićno drvce u Gradskoj upravi. Vrtićarci su tako poželjeli da im u vrtić dođe jedan poni, da imaju veliki bazen, napuhance za skakanje i najveći tobogan.

Gradonačelnik im se zahvalio na poklonima i iznenadio ih jer im je obećao da će im se jedna želja ubrzo ostvariti. Na dočeku dječje nove godine podno utvrde Stari grad postavit će se napuhanci, a dogovoren je i obilazak Hrvatske Sahare i druženje s ponijima koji nažalost ne mogu doći u vrtić, ali može se reći da će im se ostvariti i druga želja. Bazen će ipak pričekati ljetno vrijeme.

Uz slatkiše i ugodno druženje razgovarali su o Božiću, poklonima, aktivnostima u vrtiću, druženjima i simpatijama. Na kraju druženja gradonačelnik se zahvalio odgojiteljicama i djeci na posjeti te im je poželio sretan Božić i uspješnu Novu godinu uz poziv da ga svi zajedno ponovno posjete.