Za kraj uspješne sezone i pobjedu naših vatrenih Grad obukao male nogometaše u dresove reprezentacije


Subota, 23. lipnja 2018.

U organizaciji Škole nogometa Grada Đurđevca u prostorima Moto kluba Legenda, u Boriku, održana je sad već tradicionalna, završna zabava za kraj nogometne sezone, koja je bila više nego uspješna.

Na druženju su osim polaznika i trenera škole nogometa bili i brojni roditeljima, braća, prijatelji, te gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.

Kao iznenađenje za kraj još jedne sezone Grad Đurđevac je za sve nogometaše nabavio dresove hrvatske reprezentacije koje su im podijeli gradonačelnik i predsjednik vijeća uz pomoć njihovih trenera.

- Iznimno sam ponosan što vidim da i dalje ima puno mladih koji prepoznaju važnost sporta i bavljenja sportom. Grad Đurđevac puno ulaže u sportsku infrastrukturu, te u sportske terene i igrališta na području grada. Tu je i naš ŠRC koji je predivan motiv u sportskoj slici našega grada i koji će biti dodatna motivacija svim mladima da se uključe u sportske aktivnosti. S obzirom na vaše uspješne rezultate, ali i nedavnu pobjedu Hrvatske protiv Argentine odlučili smo vas nagraditi dresovima naše reprezentacije kako bi u njima pratili i ostale utakmice naših vatrenih- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

-Zahvaljujem se Gradu Đurđevcu, gradonačelniku i predsjedniku vijeća što su prepoznali rad i trud trenera i polaznika kojih škola nogometa broji čak 148. Sezona je bila i više nego dobra, osvojili smo nekoliko turnira, brojne medalje i pehare. Sada kreće mali odmor, a onda svi zajedno u nove pobjede- rekao je Mile Slaviček.

Mališani su bili oduševljeni ovim iznenađenjem pošto su svi veliki ljubitelji nogometa, a tražio se i dres više za braću i seke.

Aktivnosti Škole nogometa Grada Đurđevca u vidu utakmica i treninga traju još do kraja šestog mjeseca. Nakon toga slijedi pauza u srpnju, dok će početkom kolovoza krenuti pripreme za novu sezonu.

Druženje je potrajalo do kasnih noćnih sati uz tamburaše, zakusku i osvježavajuća pića.