Nagrađeni najbolji osnovnoškolci i njihovi mentori


Utorak, 13. lipnja 2017.

U prostorijama utvrde Stari grad đurđevački su osnovnoškolci, zajedno sa ravnateljem Danijelom Domišljanovićem, te mentorima zaslužnima za iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima, sudjelovali na prijemu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija.

Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na postignuti rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju naš grad i školu.

Nakon svečanog djela gradonačelnik je učenicima i mentorima za postignuti uspjeh uručio prigodne poklone.

- Znam da su učenici i mentori tokom cijele godine uložili brojne sate i trud za pripremu za natjecanja, a ovaj prigodni poklon Grada samo je mala nagrada za sav vaš rad i ostvarene rezultate. Ovim pripremama ste samo stekli još bolje radne navike koje će vam dobro doći u daljnjem školovanju i životu. Nadam se da ćete se po završetku svoga školovanja vratiti u svoj grad jer vi ste ti koji ćete otvarati nova radna mjesta, donositi nove ideje i biti nositelji razvoja našega kraja- rekao je gradonačelnik.

Ravnatelj Danijel Domišljanović pohvalio je ovu inicijativu Grada koja će još više potaknuti učenike i mentore da i dalje ulažu svoj radi i trud, te da nastave sudjelovati na natjecanjima u narednim godinama. U ime mentora za prijam i nagrade se zahvalila učiteljica Katica Tomrlin, te je za kraj svim učenicima poželjela puno sreće u daljnjim natjecanjima.