Za ostvarene rezultate na natjecanjima nagrađeni đurđevački srednjoškolci


Utorak, 13. lipnja 2017.

U prostorijama utvrde Stari grad učenici Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, zajedno sa ravnateljicom Nevenkom Lončar, te mentorima učestvovali su prijemu kod gradonačelnika Hrvoja Jančija.

Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne, čestitao svima na postignutim uspjesima i rezultatima i izrazio želju da ovakva druženja postanu tradicija. Istaknuo je kako su učenici i mentori, prisustvujući na raznim natjecanjima, uspješno predstavili grad Đurđevac i svoje škole. Uručio je učenicima i mentorima prigodne nagrade koje zapravo predstavljaju poticaj za daljnje napredovanje i buduće uspjehe.

Profesorica Milka Potkornjak iz Strukovne škole i ravnateljica Gimnazije Nevenka Lončar također su čestitali svim učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima, te su im zaželjele puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju. Ravnateljica je naglasila da se nada da će iduće godine na natjecanjima sudjelovati još više učenika.

Mentorica, Milka Potkornjak izrazila je zadovoljstvo uspjehom i dobrim rezultatima koji proizlaze iz ovako male sredine. Istaknula je kako mentori s učenicima mogu ostvariti izvrsne rezultate samo kad učenici za to imaju volje i želje.