Zavirite u prekrasnu blagdansku fotogaleriju Đurđevca


Četvrtak, 24. prosinca 2020.

Tradicionalno blagdansko ukrašavanje trgova i ulica grada Đurđevca završeno je još prošli tjedan, a prve lampice i ukrasi postavljeni su još sredinom studenoga. Na veselje svih mališana prošli je tjedan postavljeno i veliko klizalište na Trgu sv. Jurja.

U izradi božićnih ukrasa i ukrašavanju, kao i prethodnih godina, sudjelovali su djelatnici i volonteri Grada Đurđevca, Muzeja Grada Đurđevca, Turističke zajednice, Dječjeg vrtića Maslačak, Gradske knjižnice Đurđevac, Komunalnih usluga, Staroga grada, djelatnici na javnim radovima te učenici i djelatnici Osnovne škole Đurđevac.

-Ove godine advent ima malo skromniji program zbog poštivanja epidemioloških mjera, ali kako bi uveselili naše najmlađe i ove godine smo osigurali besplatno klizanje za svu djecu s područja grada Đurđevca te za učenike iz okolnih općina. Naš grad je osvijetlilo i još više božićnih lampica nego proteklih godina koje su barem malo dočarale pravi blagdanski ugođaj nadolazećeg Božića– rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Dan uoči samog Božića donosimo vam bogatu fotogaleriju okićenog grada.

Foto: Štefan Brajković, zvono.eu i djurdjevac.hr