Pjesmom i plesom završen i treći tjedan Glazbenog ljeta u Đurđevcu


Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Nakon nezaboravne retro večeri, program Glazbenog ljeta u Đurđevcu 2017. nastavljen je u restoranu Staroga grada. Đurđevac je, u večeri sevdaha, imao priliku ugostiti Jasmina Bureka, Bosansko-hercegovačkog pjevača i glazbenika koji je posjetiteljima predstavio najveće hitove tradicionalnog, narodnog, urbanog i modernog sevdaha. Ovaj karizmatični glazbenik nevjerojatne energije opustio je i oduševio brojnu publiku koja se okupila u Starome gradu unatoč lošem vremenu.

Na samom kraju ovog tjedna, na Trgu sv. Jurja, održana je večer vokalnih sastava gdje su nastupili ŽVS Đurđevčice, ŽVS Katarine, Glazbeni sastav Gorbonuk i Zbor umirovljenika Umirovljenik. Sve okupljene pozdravila je zamjenica gradonačelnika Kristina Benko Markovica, te je svima poželjela dobru zabavu.

Idućeg tjedna u utvrdi Stari grad, 25. kolovoza, održati će se reggae i rock večer, a nastupit će Ogenj i Brain holidays, te će biti otvorena i multimedijalna izložba fotografija Foto kino kluba Picok Đurđevac. Subota je rezervirana za pop rock večer, a nedjelja za klasičnu glazbu.