3. kolo zimske lige Đurđevac

Srijeda, 15. prosinca 2021.

Nakon dva otrčana kola slijedi nam 3.kolo lige koje starta 15.12.2021. godine u 18:30 h na Trgu sv. Jurja. Prijave na licu mjesta od 18:00 h.

Zimska liga trčanja Đurđevac okuplja sve zainteresirane rekreativce našeg gradića i okolice na način da se jedan dan u tjednu tijekom iduća 3 mjeseca okušaju u trčanju ili bržem hodanju, kako god tko može, zajedno sa svojim sumještanima.

Liga se sastoji od 13 kola koja će se održati svake srijede tokom 12. mjeseca 2021. godine, te 1. i 2. mjeseca 2022. godine.
Boduje se ukupno 8 od 13 najbrže otrčanih kola. Bodovi ostvareni za svako kolo izračunati su prema postignutom vremenu.
Staza je kružna dužine cca 5,5 km (2 kruga po 2,75 km) sa startom i ciljem na Trgu sv. Jurja (karta u prilogu). Trči se isključivo po osvijetljenim pješačkim stazama. Staza na 4 mjesta dolazi do kolizije sa lokalnim prometnicama te je potrebno obratiti posebnu pažnju prilikom prelaska istih. Staza neće biti dodatno obilježena, te je potrebno pogledati kartu prije starta. Nije tako komplicirano kako se čini.

Svaki sudionik je obavezan imati sat ili aplikaciju za mjerenje dužine i vremena trčanja.
Sudjelovanje je na vlastitu odgovornost, a organizator se ograđuje od bilo kakvih neželjenih situacija koje bi se mogle dogoditi na stazi. Svi natjecatelji se moraju pridržavati svih epidemioloških mjera.