7. Međunarodni karate turnir Podravina – Đurđevac Open 2016.

Subota, 2. travnja 2016.

U subotu 02. travnja u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu održati će veliki međunarodni karate turnir PODRAVINA ĐURĐEVAC OPEN 2016. kojeg već nekoliko godina za redom uspješno organizira Karate klub Đurđevac.

Turnir počinje u 9:15h sa disciplinom kate dok je svečano otvorenje predviđeno u 10,45 sati nakon čega počinju natjecanja u borbama po dobnim skupinama koja će trajati sve do nekih 18,00 sati. Ove godine očekuje se 800-ak natjecatelja iz cijele regije.

Na turnir dolazi katašica Carol De La Paz iz Čilea, natjecatelji iz Turske koje predvodi bivši svjetski i europski prvak Okay Arpa zatim natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Srbije.

U suradnji sa Centrom za Edukaciju i Prevenciju Nasilja turnir će biti i ove godine uključen u kampanju „NASILJE PRESTAJE OVDJE“ te na taj način se daje podrška programu prevencije vršnjačkog nasilja.

Ovo je jedan od značajnijih sportskih događaja kako za Hrvatsku tako i za Đurđevac i Koprivničko-križevačku županiju stoga pozivamo sve ljubitelje sporta, građane Grada Đurđevca i okolice da svojim prisustvom dođu podržati ovako jedan veliki sportski događaj.

naslovnica2016-page-001