Dani otvorenih vrata udruga u Udruzi za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac

Četvrtak, 28. svibnja 2015.

daniudrugaarticle

Na inicijativu Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske a povodom Dana udruga organiziraju se Dani otvorenih vrata udruga 2015. s ciljem približavanja građanima i široj javnosti programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, posebice financirane iz javnih izvora.

Naša Udruga treću godinu zaredom  sudjeluje na ovoj manifestaciji, te ćemo prostore Udruge otvoriti svim zainteresiranim građanima 28. i 29. svibnja. Kroz ova dva dana posjetioci će moći u vremenu od 8,00 sati do 15,00 sati razgledati prostor Udruge i izložbu radova korisnika i članova Udruge, te će zajedno s našim korisnicima moći sudjelovati u svakodnevnim aktivnostima domaćinstva i kreativnih radionica. Uz pomoć zaposlenica i volonterki na promotivnom štandu ćemo dijeliti letke o Udruzi i po simboličnim cijenama prodavati uratke naših članova u vremenu od 9,00 do 12,00 sati i to u četvrtak ispred ulaza u Gradsku tržnicu a u petak na glavnom Gradskom trgu ispred turističke kućice.

Nadalje, sve sugrađane i prijatelje Udruge pozivamo i na veliku radionicu u četvrtak 28. svibnja u 18,00 sati na kojoj ćemo ih upoznati s dosadašnjim radom naše Udruge,  svrhom postojanja te programima i projektima koje Udruga uspješno provodi. Nakon upoznavanja s djelovanjem Udruge, posjetitelje ćemo upoznati i s tajnama oblikovanja gline s obzirom da pripremamo keramičku radionicu koju će voditi naše zaposlenice i honorarne suradnice uz pomoć volonterki.

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete prostore Udruge na Trgu sv. Jurja 12 te promotivni štand te se nadamo da će se nakon upoznavanja s aktivnostima koje provodimo uključiti u volonterski rad u našoj Udruzi.

dani otvorenih vrata 2015.250515

———————-