Dani otvorenih vrata udruga

Četvrtak, 24. svibnja 2018.

Udruga “Peski-Art Đurđevac” i Udruga udomitelja za djecu “Osmijeh” Đurđevac povodom Dana otvorenih vrata udruga pripremaju zajednički program pod nazivom “Obojimo osmijeh” u domu “Mladen Markač” u Đurđevcu dana 24. svibnja 2018. od 18,00 do 20,00 sati.
U sklopu programa Dana otvorenih vrata udruga “Obojimo osmijeh” održati će se likovna radionica za djecu vrtičkog i školskog uzrasta u kojoj će sudjelovati djeca štićenici članovi udruge “Osmijeh”, ali se pozivaju i druga zainteresirana djeca da prisustvuju radionici.
Radionicu će voditi dopredsjednik Udruge “Peski-Art Đurđevac” poznati đurđevački slikar i likovni pedagog gosp. Zdravko Šabarrić i ostali slikari članovi udruge “Peski-Art”.
Usklopu programa moći će se razgledati stalni postav izložbe likovnih radova s likovne radionice “Peski-Art Đurđevac” te se na promotivnim štandovima upoznati sa radom uduga “Peski-Art” i “Osmijeh”.
Pozivaju se svi građani da posjete Dan otvorenih vrata Udruga, da se pobliže upoznaju sa radom udruga organizatora i da se druže međusobno i tako podrže i potaknu kreativni rad najmlađih.