Edukacija Hrvatske antidoping agencije- promocija zdravog načina življenja i kvalitetno bavljenje sportom

Nedjelja, 3. lipnja 2018.

POWERLIFTING KLUB ULTIMATE i ZAJEDNICA SPORTSKIH UDRUGA GRADA ĐURĐEVCA organiziraju edukaciju Hrvatske antidoping agencije koja će se održati u nedjelju 03.06.2018. s početkom u 16,00 h u zgradi INA-e naftaplin, Basaričekova bb, te na taj način promoviraju kvalitetan sport i zdrav način života.

HZTA (Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping) po prvi puta dolazi u naš grad da održi seminar i educira sportaše i njihove trenere kako bi čistim i zdravim načinom živjeli sportski život.

Moramo istaknuti da se sport u Đurđevcu i općenito sport u Hrvatskoj iz dana u dan uvelike razvija te da na tom putu svakako treba biti ustrajan, oprezan i kvalitetan, te se na što zdraviji način treba postaviti cilj i ispuniti što bolji sportski rezultati, a da pri tome izbjegnemo nešto što može štetiti nama i našim sportašima, pogotovo mladim naraštajima.

Pozivamo sve sportske udruge, sportaše, trenere i sportske djelatnike da dođu i poslušaju jednu takvu edukaciju koja se po prvi puta održava u našem gradu