Informativne radionice za Mjeru 4 – ulaganje u fizičku imovinu

Srijeda, 4. veljače 2015.

Koprivničko-križevačka županija na web stranicama objavila je javne pozive za Mjeru 4 – ulaganje u fizičku imovinu, a zahtjevi se mogu predati do 12. prosinca 2015. godine.

Pravilnik o provedbi mjere 4. odnosno Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva i 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda objavljen je 22. siječnja 2015. u narodnim novinama i na stranici Ministarstva poljoprivrede 30. siječnja 2015.

Mjera obuhvaća:

Potporu za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva čiji korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sukladno Zakonu o poljoprivredi. Intezitet potpore je 50% – 90% prihvatljivih troškova što će se utvrditi temeljem bodovnog praga.
Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, korisnici su fizičke i pravne osobe koje se bave ili se namjeravaju baviti preradom proizvoda.

Županijski tim za ruralni razvoj održati će informativne radionice 04. veljače 2015. u Đurđevacu, Trg Sv. Jurja 9, u Hotelu Picok u 18:00.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Odsjek za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo na broj telefona 658-135 (kontakt osobe: Denis Maksić, Zdenka Marić)