Kajkavska erotska komedija Bogi Ivač Znova

Utorak, 19. travnja 2016.

Povodom Dana Grada Đurđevca – Đurđevo 2016., Grad Đurđevac, TZ Grada Đurđevca i Gradsko kazalište Đurđevac predstavljaju vam kajkavsku erotsku komediju “BOGI IVAČ ZNOVA” HNK-a Varaždin koja će se održati 19. travnja s početkom u 19,30 sati u Domu kulture Đurđevac.

Riječ je o jednoj od najpoznatijih, najbolje posjećenih i najdugotrajnijih predstava HNK-a u Varaždinu. Ljubomir Kerekeš okupio je glumačku ekipu koja je obnovila kajkavsku erotsku komediju Bogi Ivač i dodala Znova u sklopu kojeg se nalazi niz novih, aktualnih i duhovitih situacija. Predstava je svakako za odrasle jer obiluje lascivnim scenama. U predstavi nastupaju: Jan Kerekeš (Bogi Ivač), Sunčana Zelenika Konjević (Micika), Ljubomir Kerekeš (Ivačev otac) i Mirjana Sinožić (Ivačeva mati) i Mitja Smiljanić (Fičfirič).

Tekst je s francuskog preveo Vladimir Gerić koji je i scenograf predstave, redatelj je Ljubomir Kerekeš koji je i autor adaptacije teksta te kostimograf.

Ulaznice će se moći kupiti na blagajni Doma kulture radnim danom (od ponedjeljka 11.travnja do utorka 19. travnja) od 10,00 do 14,00 sati. Cijena ulaznice je 25,00 kn.