Kazališna predstava “Moderni oblici patnje” – Ludens teatar

Nedjelja, 19. ožujka 2023.

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica Grada Đurđevca pozivaju vas na hit predstavu Moderni oblici patnje u izvedbi GDK “Gavella” i Ludens teatara, u nedjelju, 19. ožujka 2023. s početkom u 19,00 sati u Dom kulture Đurđevac.

Nezdrava simbioza majke, nekad čuvene, a danas zaboravljene voditeljice Irme Valić, i njezina pasivnog i rezigniranog sina, neostvarenog 30-godišnjeg intelektualca Ognjena, u neprekidnom se društvu nadrealno fatalne mlade zvijezde TV ekrana Silvije, pretvara u intimne noćne more i potisnuta maštanja sa željom (ili izostankom želje?) da se protagonisti drame izvuku iz nametnutog okvira izolacije i postpandemijskog svijeta.

Predstava je to o sukobu generacija, od kojih se obje podjednako ne mogu prilagoditi pravilima sistema i “Ugodnog života”.

Drama se fokusira na psihograme triju likova i njihovu nesvakidašnju svakodnevnicu, ulazeći u različite oblike i manifestacije tjeskoba i patnji – onih stvarnih, digitalnih i podsvjesnih.

Igraju: Irma Valić: Jelena Miholjević, Ognjen Valić: Marko Petrić Silvija: Anja Đurinović

Ulaznice po cijeni od 4 eura mogu se kupiti od subote, 11. ožujka 2023. godine u Restoranu i pivnici Stari grad Đurđevac.