Košarkaški All-Star susret A2 lige sjever

Subota, 2. travnja 2016.

U organizaciji Košarkaškog saveza Koprivničko-Križevačke županije i košarkaškog kluba Mladost Đurđevac održat će se  All-Star susret A2 liga Sjever, koji je na rasporedu 02. travnja s početkom u 19:00 sati, u Đurđevcu u dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana.

Na košarkaškom All-Staru nastupit će najbolji igraći iz svih klubova A2 liga sjever koji će se sastati u dvije selekcije lige:

NEPARNA SELEKCIJA – treneri Stjepan Novak (Međimurje) i Velimir Mudri (Grafičar)

Selekcija se sastoji od dva (2) seniorska igrača i jednog igrača „zaštićenog godišta“ iz sljedećih košarkaških klubova: Međimurje (Čakovec), Grafičar (Ludbreg), Bjelovar, Ivančica (Ivanec) i Koprivnica.

PARNA SELEKCIJA – treneri Ante Tomas (Radnik) i Mirko Hrženjak (Podravac)

Selekcija se sastoji od dva (2) seniorska igrača i jednog igrača “zaštićenog godišta“ iz slijedećih košarkaških klubova: Radnik (Križevci), Podravac (Virje), Petar Zrinski (Vrbovec), Mladost (Đurđevac) i Križevci.

Prije samog susreta biti će dodijeljene nagrade za prva tri mjesta, najboljeg igrača i najboljeg strijelca A2 lige sjever. Na poluvremenu će biti održano natjecanje u zakucavanju i šutiranju trica (moći će nastupiti i igrači koji nisu u selekcijama). Na kraju utakmice biti će izabran najkorisniji igrač All-Star susreta (temeljem službene statistike).

Susret je zamišljen kao promocija svih ekipa koje su sudjelovale u natjecanju, te druženju trenera i promociji košarke na ovim prostorima.

all-star-djurdjevac-v2