Picokijada: Peščani svojemu Gradu

Nedjelja, 21. lipnja 2020.

U organizaciji Udruge „Peski-Art Đurđevac“ i Mjesnog odbora Peski-Đurđevac, a u sklopu programa  „Picokijade 2020.“ dana 21.06.2020. (nedjelja) s početkom u 18,00 sati održati će se po osmi put priredba „Peščani svojemu Gradu“ te se pozivaju svi da posjete ovu tradicionalnu priredbu.

Priredba je to kulture, umjetnosti, zabave… na kojoj sudjeluju Udruge koje imaju sjedište u kvartu Peski i njihovi članovi, kreativni pojedinci vezani uz ovaj živopisni đurđevački kvart, kao i njihovi gosti.

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Đurđevca, Udruga žena Peski, Udruga umirovljenika Grada Đurđevca, Udruga udomitelja za djecu „Osmijeh“

Orgnizatori i suorganizatori pripremaju bogat kulturno-umjetnički program u kojem će nastupiti: Marica Hasan, Zbor Udruge umirovljenika Grada Đurđevca, KUD „Petar Preradović“ – ŽVS „Katarene“, te gosti – Kulturna udruga „Sveti Martin“ Dubrava, Zbor Udruge umirovljenika Podravske Sesvete, a na štandovima će se predstaviti Udruge i kreativni pojedinci sa svojim radovima, te još poneko iznenađenje.

Od 17,00 sati održati će se i likovna radionica djece članova udruge udomitelja za djecu “Osmijeh” pod mentorstvom slikara-članova udruge “Peski-Art Đurđevac”, a radovi će se na priredbi moći razgledati.