Predstava “Pidžama za šestero” – repriza

Petak, 9. siječnja 2015.

Gradsko kazalište Đurđevac priređuje kazališnu poslasticu koja je bila posljednji izbor našeg Marinka Ivaniševića. Radi se o komediji pod nazivom “Pidžama za šestero” Marca Camolettija.

Znate ono kad propustite priliku pa vam bude rečeno da je prošla baba s kolačima? U slučaju da ste propustili obje prilike koje je GKĐ pružilo za gledanje predstave “Pidžama za šestero”, svejedno ne ćete ostati bez kolača jer ekipa GKĐ – a već marljivo zagrijava pećnicu 

Naime, obje reprize predstave (i ona u petak, 2.1. i ona u ponedjeljak, 5.1.) bile su rasprodane, popraćene s mnogo smijeha, gromoglasnim pljeskom te s iznimno pozitivnim povratnim informacijama publike koja je naš najiskreniji i najvažniji kritičar.
Zbog tako velike zainteresiranosti za “Pidžamom za šestero”, ona će biti reprizirana i 3. put u tjedan dana, i to u petak, 9. siječnja 2015. godine s početkom u 19:30 sati. Ulaznice po cijeni od 15,00 kn možete kupiti na dan predstave na blagajni Doma kulture od 10:00 do 12:00 sati te nakon 18:00 sati, ali ih također možete rezervirati i putem facebook stranice ili na broj mobitela: 091 953 64 24.

Pozivamo Vas da dođete pogledati predstavu o kojoj se bruji kako biste konačno saznali iz kojeg je razloga pidžama odjednom postala najintrigantnijim odjevnim predmetom za šestero likova koji se igrom slučaja jedne večeri nađu pod istim krovom.

U predstavi glume: Trogrlić Dora, Presečan Valentina, Hodić Nikola, Ban Bojan, Švaco Nina i Kučanda Karlo.

Redatelj: Karlo Kučanda