SPORTSKE IGRE MLADIH – Veliki Kinder Sport turnir u uličnoj košarci stiže u Đurđevac

Četvrtak, 28. lipnja 2018.

ĐURĐEVAC – Veliki Kinder Sport turnir u košarci Plazma Sportskih igara mladih održat će se 28. lipnja na igralištu Osnovne škole Grgura Karlovčana.

Turnir će započeti u 19 sati, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici Plazma Sportskih igara mladih: http://prijava.igremladih.org/ ili direktno na dan turnira s ispunjenom prijavnicom. Prijave su besplatne i slobodne za sve zainteresirane igračice i igrače koji ulaze u jednu od dvije kategorije: 2003. godište i mlađi (u muškoj i ženskoj konkurenciji) i 2005. godište i mlađi (muška konkurencija). U slučaju kiše natjecanje će biti prebačeno u dvoranu Osnovne Škole.  Za sve dodatne informacije i prijave možete kontaktirati: Ivan Đuroci 099/511-8877

Ekipa se sastoji od najviše 4 igrača, a utakmica može početi ako svaka ekipa u polju ima po 3 igrača. Vrijeme jedne utakmice nije ograničeno. Igra se dok se ne postigne potreban broj koševa (11 koševa za djevojke i 11 koševa za mladiće). Pobjednici turnira plasirat će se na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati od 9. do 11. kolovoza u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2018. godini održati će se po 22. puta i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Plazma Sportskih igara mladih su osnovnoškolci i srednjoškolci. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice.