Stand-up comedy show Samo crnjaci by LAJNAP

Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevac pozivaju Vas na stand-up comedy show “Samo crnjaci” by LAJNAP koji će se održati u nedjelju 29. svibnja 2022. godine u 20,00 sati u Domu kulture Đurđevac!

Show koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Ideje iz najmračnijih kutaka komičarskih umova zamotane u pristojne fore i elegantan nastup prožet rafiniranim sarkazmom.

ŠTO SU SAMO CRNJACI I DRUGE ZLOČESTE FORE?

U vrijeme kada se ljudi vole praviti da ih vrijeđaju i najmanje sitnice poput komplimenta, napravili smo predstavu sa zločestim forama kako bismo sve podsjetili da život ponekad treba gledati i sa smiješne strane.

Iskrenost je vrlina koju publika najviše cijeni kod stand-up komičara, a u ovom showu napravit ćemo baš to. Podijelit ćemo s vama fore iz mračnih dijelova naših umova i nasmijati vas čistom iskrenošću.

SAMO CRNJACI su večer smijeha za one koji se smatraju otvorenima, znaju primiti šalu na svoj, ali i tuđi račun. Nema mjesta za uštogljenost i zatvorenost uma jer tako nitko neće uživati. U narodu često kažu “smijeh kroz suze”, a ova će vas večer sigurno nasmijati do suza.

Ne propustite poslušati crne fore koje su za vas pripremili LAJNAPovci: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

Ulaznice po cijeni od 30,00 kn možete kupiti u Restoranu Stari grad Đurđevac od ponedjeljka 23. svibnja.