Svečano otvorenje Ljetne škole robotike i programiranja

Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

Pozivamo sve zainteresirane na svečano otvorenje Ljetne škole programiranja i robotike koje će se održati u Gradskoj knjižnici Đurđevac, 21.08. (ponedjeljak) u 17,00 sati.

U organizaciji Alternativnog automnog kluba kulture (AK46) iz Đurđevca od 21. kolovoza do 3. rujna održati će se Ljetna škola programiranja i robotike. Škola je namijenjena svima od predškolskog uzrasta (upisnika u 1. razred osnovne škole), pa sve do završenog 4. razreda srednje škole (maturanti). Glavna misao vodilja ovog projekta je povećati opće znanje iz računalnih, automatiziranih i robotskih sustava, a time i povećati upise učenika u tehničko – informatičko područje.

Upisi u školu su besplatni za sve učenike zahvaljujući sponzorima na ovom projektu Gradu Đurđevcu, Avalonu d. o. o. i RASCO-u d. o. o., te se mogu izvršiti putem stranice projekta: http://robotika-djurdjevac.org/

Ljetna škola je prvi puta organizirana prošle godine, a školu je polazilo preko 120 djece koja su bila podijeljena u grupe po uzrastu dok su grupe vodili profesori i predavači informatike i tehničkog.