ŽNK poziva nove članove


Četvrtak, 1. travnja 2021.

Upisi,

 

podsjetim u zadnjoj utakmici osvojen bod a tome sigurno pridonijela i nova igračica novo pojačanje dosla iz prvoligapa i igraša

ŽNK-u Graničar ovog tjedna pridružila se nova članica ekipe, bivša nogometašica zagrebačkog prvoligaša ŽNK Agram te igračica hrvatske U19 nogometne reprezentacije, Lucija Škvarić.

-Ova izvrsna igračica pojačanje je koje može dovesti klub na vrh ljestvice, a nova uprava ne krije ambicije za visoki plasman u sljedeće dvije godine - tvrdi Valentina Županić, kapetanica ŽNK Graničar.

Već prva utakmica u novom sastavu pokazala je da je ŽNK Graničar jedan od boljih nogometnih klubova, a Valentina ovim putem poziva sve zainteresirane djevojčice i djevojke da se priključe đurđevačkom klubu.

-Našem uspjehu svakako pridonosi i to što možemo trenirati i usavršavati svoje vještine u nogometu na odličnom terenu u sklopu Športsko-rekreacijskog centra Vlado Lešćan-Duspe, što možemo zahvaliti Gradu Đurđevcu i gradonačelniku Hrvoju Jančiju koji su nam omogućili besplatne treninge i na taj nas način podržali - istaknula je Valentina Županić.