Održana izborna skupština Teniskog kluba Đurđevac


Nedjelja, 29. kolovoza 2021.

U prostorima Teniskog kluba Đurđevac održana je redovna izvještajno izborna skupština Teniskog kluba.

Skupštinu je otvorio predsjednik Rajko Gašparić te su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora kluba i izvješće sportskog direktora za 2020. godinu, kao što su prihvaćene i izmjene i dopune plana rada i financijskog plana za 2021. godinu.

Kako je riječ o izbornoj skupštini, članovi teniskog kluba su raspustili dosadašnje rukovodstvo te su na mandat od 4 godina za predsjednika ponovno odabrali Rajka Gašparića, a za tajnika kluba Zlatka Robotića. U izvršni odbor kluba novoodabrani članovi su Hrvoje Živko, Josip Baltić i Dubravko Galjer.

Novi stari predsjednik se zahvalio članovima na ukazanom povjerenju te posebno zahvalio treneru Mariju Lončariću na trudu koji ulaže u ovaj klub. Skupštini je prisustvovao i gradonačelnik Grada Đurđevca, Hrvoje Janči koji je čestitao svima na dobrom vođenju kluba.

-Izuzetno mi je drago vidjeti sve više ljudi na teniskim terenima, ali i sve više novih rekreativaca koji dolaze na teniske terene. To nam govori da sve ono što je napravljeno ovdje u proteklih nekoliko godina je opravdano uloženo, što je dodatan poticaj gradu da i dalje ulaže u tenis, ali i ostale sportske sadržaje na ŠRC-u. Po velikom broju članova teniskog kluba, kao i ostalih sportskih klubova mogu s ponosom reći da je Đurđevac sportski grad - istaknuo je Hrvoje Janči.