2. Hrvatska kuglačka liga: kuglači Graničara izgubili od prvoplasirane Ciglenice


Nedjelja, 26. siječnja 2020.

Kuglači Graničara nastavili su natjecanje u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – sjever, odigravanjem 10. kola na novo otvorenoj kuglani u Kutini protiv prvoplasirane Ciglenice i izgubili 5 – 3 i 28 čunjeva razlike. Graničar je srušio 3410, a Ciglenica 3438 čunja.

Odlična utakmica na kuglani u Kutini koju su Picoki vrhunski odigrali, srušivši ukupno čunjeva kojeg se nebi posramili ni pojedini prvoligaški klubovi. Nakon prve rotacije Graničar je imao dva osvojena seta i 28 čunjeva više. U drugoj rotaciji u predzadnjem setu Ciglenica je uspjela sustići rezultat i povesti. U zadnjem setu utakmice prava drama na kuglani u kojoj su Picoki imali osvojen bod ali je domaći igrač uz nevjerojatnu sreću srušio „nemoguće“ i tako osigurao domaćinima pobjedu.

Poene za Graničar osvojili su Antun Bionda, Vinko Šostarec i Zdravko Lovašen dok je najbolji u Graničaru bio Antun Bionda.

U idućem kolu Graničar igra protiv Zanatlije iz Siska. Utakmica se igra na kuglani u Koprivnici, u subotu, 1. veljače 2020. s početkom u 17,00 sati.

Za Graničar su nastupili  i srušili čunjeva:

Antun BIONDA           592

Vinko ŠOSTAREC      588

Ivan BUKOVIĆ           564

Zdravko LOVAŠEN    561

Dražen ŠVARBIĆ       557

Zdravko VOKŠAN      548

 Fotografije: Kuglački klub Graničar