Članica Udruge Mali princ sudjelovala na specijalističkoj edukaciji


Srijeda, 2. ožujka 2016.

Tajnica Udruge Mali princ Marina Gregurek  sudjelovala je  na specijalističkoj edukaciji pod nazivom „Voditelj regionalnog razvoja“ u trajanju od deset dana, u okviru projekta REThINK, a koja je organizirana s ciljem povećanja sposobnosti i kapaciteta za kvalitetno upravljanje regionalnim razvojem na lokalnoj razini.

Također su organizirane i druge brojne edukacije koje su bile namijenjene predstavnicima javnog i civilnog sektora. U prosincu 2015. godine održano je pet radionica od kojih se četiri odnosilo na izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije dok se jedna radionica odnosila na upotrebu informacijskih i komunikacijskih tehnologija i e- poslovanje. U siječnju 2016. godine. održano je pet radionica i to četiri o upravljanju projektima, a jedna radionica se odnosila na promociju i vidljivost projekta.

Nakon završetka edukacije, u prostoru PORA-e, organizirana je svečana podjela potvrda koje je uručio Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i ravnateljica PORA-e Melita Birčić.