Članovi Savjeta mladih donijeli Izvješće o radu za 2021. godinu


Četvrtak, 24. veljače 2022.

Održana je 6. sjednica Savjeta mladih Grada Đurđevca na kojoj je jednoglasno doneseno Izvješće o radu savjeta za proteklu 2021. godinu.

-Unatoč ograničenjima u radu zbog pandemije uzrokovane koronavirusom, uspjeli smo protekle godine održati nekolicinu aktivnosti za mlade u sklopu manifestacija na području grada te smo zajedničkim snagama organizirali Kviza općeg znanja KOZa, nastup Tina Sedlara u sklopu Stand up show-a Estradne priče, Party klizanja uz Band Mladih u sklopu klizališta te sportsko natjecanje Igre pri mlinu u Svetoj Ani - spomenuo je predsjednik savjeta Matija Bažulić.

Članovi su osim navedenih aktivnosti putem društvenih mreža proveli i anketu o potrebama mladih na području Đurđevca kako bi svoje buduće aktivnosti što bolje prilagodili mladima, a u 2022. nastavljaju s provedbom planiranih aktivnosti donesenih Programom rada koji uključuje informiranje građana i mladih, suradnju s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama koje Grad osigurava, suradnju s tijelima Grada Đurđevca, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade te mnoge druge.