Dodijeljena titula za naj dijete, naj klincezu i naj djevojku


Utorak, 29. listopada 2013.

Sadržajem bogati vikend u Đurđevcu završio je promocijom Udruge za ples i manekenstvo No.1 Đurđevac. Promocija Udruge bila je u Hotelu Picok - pub Koogla, a podržalo ju je 200-njak gostiju. Gosti su mogli uživati u izboru za naj dijete, naj klincezu i naj djevojku Grada Đurđevca. Za dobru atmosferu pobrinuli su se glazbeni gosti: Antonija Šola i Igor Drvenkar, koji su uz  našeg poznatog košarkaša i člana Gradskog vijeća Grada Đurđevca Zorana Jančijeva bili i članovi žirija. Titulu za naj dijete osvojila je osmogodišnja Tamara Šokec, naj klinceza je dvanaestogodišnja Doris Šokec, dok je naj djevojka sedamnaestogodišnja Anamarija Augustinčić.

U glazbenom programu uz Antoniju Šola i Igora Drvenkara nastupili su Iva Đurišević i Matija Kucelj, a njihov nastup uveličale su članice plesne skupine No.1.

Predsjednica Udruge i voditeljica plesa Goranka Jerbić zahvalila se svim sudionicama i sponzorima, a posebno gradonačelniku Grada Đurđevca koji je  unatoč teškoj financijskoj situaciji dodijelio potrebna novčana sredstva i na taj način podržao rad i djelovanje Udruge.