Dođite u subotu u Đurđevac na 21. Dječji međunarodni festival Kukuriček 2023.


Petak, 9. lipnja 2023.

U subotu, 10. lipnja u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu s početkom u 20,00 sati održat će se 21. Dječji međunarodni festival – Kukuriček 2023.

Organizatori festivala i ove su godine udruga Kukurijek i Turistička zajednica Grada Đurđevca. Voditelj festivala bit će poznato lice s malih ekrana, meteorolog Zoran Vakula, a publika će moći uživati u 21 novoj pjesmi koje će izvoditi djeca i dječji zborovi iz cijele Hrvatske, Crne Gore i BIH.

U revijalnom dijelu programa nastupit će Dječji zbor, polaznici glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice. Ovom prilikom zahvaljujemo svim izvođačima i autorima koji su poslali svoje radove na natječaj te vas sve još jednom srdačno pozivamo u subotu, 10. lipnja 2023. u Đurđevac, grad Picoka na 21. Međunarodni dječji festival Kukuriček.

Od izvođača iz Podravine za Grand prix natjecat će se Đurđevčanka Rea Lepoglavec i Pitomačanka Emma Živko te dječji zborovi Dječjeg vrtića Maslačak iz Đurđevca i osnovnih škola Ferdinandovac i Petra Preradovića iz Pitomače.

Ulaznice po cijeni od 4 eura moći ćete kupiti na dan festivala u Sportskoj dvorani Strukovne škole od 14,00 sati.