DVD Sirova Katalena: održana godišnja izvještajna skupština


Ponedjeljak, 6. veljače 2023.

U prostorima DVD-a Sirova Katalena u Vatrogasnom domu održana je redovna godišnja skupština DVD-a Sirova Katalena na kojoj su sudjelovali mještani, brojni vatrogasci, članovi Vatrogasne zajednice grada Đurđevca, Alen Škudar predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca, Matija Markešić zapovjednik Javne vatorgasne postrojbe Đurđevac, te gosti iz prijateljskih i susjednih društava: DVD Mičetinac, Budrovac, Čepelovac, Suha Katalena, Sveta Ana, Šandrovac i Podravske Sesvete.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće, izvješće Nadzornog odbora te su jednoglasno usvojena.

Vatrogasci Sirove Katalene planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji svojih članova, boljem opremanju, sudjelovanje u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će naravno i na protupožarnoj zaštiti i preventivi te im su im u planu radovi na obnovi doma.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili plan i program rada za ovu godinu.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u na radu i ostvarenim rezultatima čestitali su zapovjednik JVP-a Matija Markešić i predsjednik VZG-a Đurđevac Alen Škudar.

Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.