DVD Sirova Katalena: održana godišnja izvještajna skupština


Ponedjeljak, 3. veljače 2020.

U prostorima DVD-a Sirova Katalena u Vatrogasnom domu održana je redovna godišnja skupština DVD-a Sirova Katalena na kojoj su sudjelovali mještani, brojni vatrogasci, članovi Vatrogasne zajednice Županije Koprivničko Križevačke, Vatrogasne zajednice grada Đurđevca, gradonačelnik grada Đurđevca Hrvoje Janči, Matija Markešić zapovjednik Javne vatorgasne postrojbe Đurđevac, te gosti iz prijateljskih i susjednih društava: DVD Mičetinac, Budrovac, Čepelovac, Suha Katalena, Sveta Ana, Severovci, Podravske Sesvete, Kalinovac, Kalinovac, Kozarevac, Prugovac, Kloštar Podravski, lovas, Virje, Šemovci, Batinske.

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Robert Bajsar, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2019. godinu koja su jednoglasno usvojena.

Vatrogasci Sirove Katalene planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji svojih članova , boljem opremanju, sudjelovanje u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će naravno i na protupožarnoj zaštiti i preventivi.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili plan i program rada za ovu godinu.

Vatrogascima okupljenim u DVD-u, ali i u cijelu Vatrogasnu zajednicu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.