Foto- kino klub Picok: članovi ostvarili odlične rezultate na Državnom natjecanju u Koprivnici


Utorak, 19. studenoga 2019.

Članovi Foto-kino kluba Picok Đurđevac postupno u sve većem broju sudjeluju na izložbama umjetničke fotografije i postižu zapažene rezultate. Na Državnom fotografskom natjecanju – XII. Koprivničkom salonu fotografije osvojili su tri nagrade i četiri pohvale, a Željko Car najuspješniji je autor na ovoj izložbi fotografija na temu "Sretno dijete – sretna obitelj".

Prvo mjesto i zlatna medalja u kategoriji „Obitelj" dodijeljena je Željku Caru za fotografiju „Mala pomagačica“, a istom je umjetničkom fotografu uručena i srebrna medalja za kolekciju fotografija pod nazivom „Baka i unuk“.

Martin Mahović osvojio je treće mjesto i brončanu medalju za kolekciju koju čine fotografije „Odlučnost“ i „Perspektiva“. Pohvale su dodijeljene Neni Dijanošić za fotografiju „U hladu sa mamom“, Anđeli Lenhard-Antolin za kolekciju koju čine fotografije „Pesek je zakon“ i „Imam posla“, Veljku Miletiću za fotografiju „Kod mame“, Željku Caru za fotografiju „Na selu“ i Ivanu Nemetu za fotografiju "Pozeri".

Na ovoj tradicionalnoj izložbi fotografiju koju organiziraju Foto kino klub „Podravina“ i Grad Koprivnica sudjelovalo je 69 autora iz svih krajeva Hrvatske sa ukupno preko 300 fotografija.

Čestitke našim fotografima na ostvarenim odličnim rezultatima.