Gradsko vijeće Grada Đurđevca podržalo provedene aktivnosti Savjeta mladih


Ponedjeljak, 4. travnja 2022.

Savjet mladih Grada Đurđevca protekle je godine unatoč ograničenjima u radu zbog pandemije koronavirusom organizirao nekolicinu aktivnosti koje su prezentirane u Izvješće o radu savjeta za proteklu 2021. godinu koje je na 12. sjednici Gradskog vijeća prezentirao predsjednik Savjeta mladih Matija Bažulić. Članovi vijeća jednoglasno su usvojili Izvješće i time podržali rad Savjeta mladih.

- Protekle smo godine uspješno održali nekolicinu aktivnosti za mlade u sklopu manifestacija na području grada te smo zajedničkim snagama organizirali Kviza općeg znanja KOZa, nastup Tina Sedlara u sklopu Stand up show-a Estradne priče, Party klizanja uz Band Mladih u sklopu klizališta te sportsko natjecanje Igre pri mlinu u Svetoj Ani - spomenuo je predsjednik savjeta Matija Bažulić.

Članovi su osim navedenih aktivnosti putem društvenih mreža proveli i anketu o potrebama mladih na području Đurđevca kako bi svoje buduće aktivnosti što bolje prilagodili mladima, a u 2022. nastavljaju s provedbom planiranih aktivnosti donesenih Programom rada koji uključuje informiranje građana i mladih, suradnju s obrazovnim institucijama te upoznavanje mladih sa studentskim stipendijama koje Grad osigurava, suradnju s tijelima Grada Đurđevca, promicanje talenata te organiziranje sportskih, kulturnih i drugih događaja za mlade te mnoge druge.