Ivan Hadžija i dalje na čelu DVD-a Đurđevac


Nedjelja, 12. ožujka 2017.

Vatrogasci DVD-a Đurđevac u subotu su na svojoj 137. redovnoj godišnjoj i izbornoj Skupštini, pred više od stotinu vatrogasaca, svojih članova, te gostiju iz prijateljskih i susjednih društava, a u nazočnost gradonačelnika Željka Lackovića i drugih gostiju, za novog predsjednika ovog velikog i starog dobrovoljnog vatrogasnog gradskog društva ponovno izabrali Ivana Hadžiju.

Uz novog-starog predsjednika Ivana Hadžiju, DVD Đurđevac će u narednom mandatu voditi, dopredsjednik Danijel Martinčić, zapovjednik Mirko Večerić i zamjenik zapovjednika Ivan Petrović. Izabrani su i ostali članovi za upravni i nadzorni odbor, te tajnica Vesna Nikša i blagajnica Ana Čubelić.

- Planom će se nastaviti kontinuitet dobrog dosadašnjeg rada, u što se ubraja školovanje i edukacija članstva, rad sa mladima, nabavka potrebite opreme, protupožarna preventiva, održavanje prijateljskih odnosa sa drugim društvima, sudjelovanje na prigodnim vatrogasnim manifestacijama i obilježavanju značajnih datuma, a posebno raditi na operativnim i preventivnim aktivnostima, najavio je planove za naredno razdoblje predsjednik Ivan Hadžija.

Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, na čemu im je posebno čestitao gradonačelnik Lacković, članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili izvješća kao i plan rada za ovu godinu.

Nakon održane sjednice nastavljeno je druženje uz domjenak.