Izvrstan potez NK Graničara u suradnji s GNK Dinamo iz Zagreba: Trodnevni Dinamov kamp za više od 200 mladih iz 6 županija i Slovenije


Ponedjeljak, 1. travnja 2024.

Za više od 200 mladih sportaša zainteresiranih za nogomet, za igrače rođene od 2009. do 2018. godine jučer je u Đurđevcu počeo trodnevni Dinamov kamp u Đurđevcu. Zainteresiranih je za ovu zanimljivu i hvalevrijednu akciju, koja je u suradnji s vrhunskim Dinamovim trenerima realizirao NK Graničar, bilo je više od očekivanja. Došli su s područja naše Koprivničko-križevačke, Varaždinke,  Zagrebačke, susjedne Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske  županije, ali i iz Slovenije. Svi su se oni okupili na Uskrsni ponedjeljak u Domu kulture, gdje ih na početku pozdravio gradonačelnik Hrvoje Janči.

-Drago mi je da su stručnjaci u Dinamu prepoznali dobar rad našeg NK Graničara i da žele surađivati s nama, a mi želimo i dalje ulagati u mlade, u sport, budućnost i zdrav život - rekao je gradonačelnik Janči i zahvalio se na izvrsnoj organizaciji Dinamova kampa u Đurđevcu domaćinima i organizatorima u NK Graničaru i na izvrsnoj suradnji  s GNK Dinamo iz Zagreba, te izrazio želju za nastavak suradnje u radu s mladima.

Nakon toga, kamp je i službeno otvoren za prisutne roditelje i djecu predavanjem voditelja Dinamove otvorene škole, Miroslava Davidovića na temu „Zašto je bitno krenuti na vrijeme“, te nastavljen na terenima Športsko-rekreativnog centra Vlado Leščan „Duspe“. Tamo će se do srijede 3. travnja 2024. godine sve odvijati za više od 200 mladih nogometaša iz šest županija koji će raditi i učiti nogometne vještine pod vodstvom Dinamovih profesionalnih trenera.

-Kroz tri dana igrači će biti podijeljeni po kategorijama, dnevno će se održati po četiri treninga, a za sve je sudionike osigurana oprema, hrana i piće, te na kraju i diplome o uspješno završenom sudjelovanju u Dinamovom kampu u Đurđevcu - rekao je glavni organizator i trener u NK Graničar Marko Dobravec.