Japin breg osvojio prestižnu nagradu Simply the best


Četvrtak, 25. studenoga 2021.

Japin breg dobitnik je prestižne nacionalne nagrade Simply the best za 2020. godinu koju već tradicionalno dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia. Dodjela nagrada za 2020. i 2021. godinu održana je u Hotelu Katarina u Selcu održana u sklopu 22. burze PUT od 23. do 25. studenog 2021. godine.

Japin breg je u kategoriji objekata s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima prepoznat kao jedan od 3 top smještajna objekta na razini Republike Hrvatske za 2020. godinu, a smješten je u neposrednoj blizini Đurđevca na obroncima pitoreskne i vinorodne Bilogore. Na površini od 20 000 metara kvadratnih nalaze se 4 luksuzno i moderno opremljene kuće za odmor - "Vila Katarina" ****, "Vila Ana"****, "Vila Iva"***** i "Vila Eva"*****, bazen od 40-ak kvadrata, hortikulturno uređen okoliš, vinograd i rustikalna kapelica posvećena svetom Josipu. Valja napomenuti kako je Vila Eva u sklopu ovog kompleksa jedini objekt s 5 zvjezdica na području Koprivničko-križevačke županije.

Ono što najviše oduševljava kod ovog turističkog bisera je mirno i prirodno okruženje, idealno za bijeg od stresnih situacija modernog i urbanog načina življenja, te nadasve srdačni i gostoljubivi domaćini što potvrđuju i vrhunske recenzije na internet platformama Google maps (ocjena 5.0), te Booking.com (Izuzetan 10). Prestižnu nacionalnu nagradu preuzela je Eva Šola, direktorica marketinga.

Osim svečane dodjele prestižnih nagrada, održani su i poslovni susreti između nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi. Na ovogodišnjoj poslovnoj radionici sudjelovala je i Turistička zajednica Grada Đurđevca koja je predstavila cjelokupnu turističku ponudu Đurđevca i Podravine.