Karatisti osvojili devet odličja na međunarodnim turnirima održanim u Zagrebu i Čitluku


Četvrtak, 20. rujna 2018.

Karate klub Đurđevac je u protekla dva vikenda nastupio na dva velika međunarodna karate turnira koji su se održali u Zagrebu i Čitluku.

Na 7. ZAGREB KARATE CUPU koji se održao u Sportskoj dvorani Trešnjevka nastupilo je 622 natjecatelja iz 77 klubova iz deset država. Na ovom natjecanju nastupilo je sedam naših natjecatelja koji su osvojili jednu srebrnu i dvije brončane medalje. Pojedinačna odličja na ovom turniru osvojili su: Ivan Juričić -srebrna medalja, Ema Juričić i Lea Hrženjak brončana medalja.  Domagoj Kesak je zauzeo 5. mjesto dok su ostali članovi Lucija Lauš, Niko Marović i Patrik Zlatec ovaj put ostali bez plasmana.

Drugo natjecanje održalo se u Čitluku pod nazivom DBG OPEN 2018 na kojem je nastupilo 585 natjecatelja iz 56 klubova iz tri države. Na ovom natjecanju nastupa su tri naša natjecatelja pod vodstvom trenera Jakova Bunjevca.Niko Marovićje osvojio zlatnu medalju, Ivan Juričić srebrnu i brončanu u dvije kategorije, Domagoj Kesak srebrnu medalju i trener Jakov Bunjevac zlatnu i srebrnu medalju. Čestitamo svima na osvojenim odličjima i prikazanim borbama.

Za natjecanje karatiste su pripremali treneri Darko Bunjevac, Jakov Bunjevac, Ivor Bolteković Tkalec i Valentina Benc dok je na natjecanju podrška našim borcima bio predsjednik kluba Ivan Juričić.