Kino Đurđevac: pogledajte animirani film Vrapčić Richard 2 i biografsku sportsku dramu Gran Turismo


Subota, 23. rujna 2023.

Pozivamo sve zaljubljenike u filmove da i ove nedjelje u posjete Kino Đurđevac i pogledaju čak dva nova filmska uratka:

  • Projekcija u 17,00 sati:

VRAPČIĆ RICHARD 2 / Richard the Stork & the Mystery of the Great Jewel
animirani, obiteljski, avantura - sinkronizirano

Trajanje: 84′
Režija: Benjamin Quabeck, Mette Tange, Simona Berman

Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

  • Projekcija u 19,00 sati:

GRAN TURISMO / Gran Turismo
akcija, avantura, drama

Trajanje: 135′
Režija: Neill Blomkamp
Glumci: Orlando Bloom, David Harbour, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Archie Madekwe

Film je ultimativno ispunjenje snova mladog igrača Gran Turisma koji je svojim igračkim vještinama osvojio niz Nissanovih natjecanja kako bi postao stvarni profesionalni vozač trkaćih automobila. Jann Mardenborough (Archie Madekwe) je tinejdžer koji po cijele dane igra Gran Turismo igre, unatoč prigovorima svojim roditelja. No, kad dođe prilika za natjecanje koje održava GT Academy, Jann će dobiti priliku svoje gaming iskustvo iskoristiti za osvajanje glavne nagrade – ulazak u vode profesionalnih utrka!

Ulaznice po cijeni od 2 eura za djecu i 3 eura za odrasle možete kupiti sat vremena prije početka prikazivanja filma u Kinu Đurđevac.