Kino Đurđevac: pogledajte strašni horor “Časna 2” i fantastičnu bajku “Mia i ja”


Nedjelja, 10. rujna 2023.

Pozivamo sve zaljubljenike u filmove da i ove nedjelje u posjete Kino Đurđevac i pogledaju čak dva nova filmska uratka:

  • Projekcija u 17,00 sati:

MIA I JA / MIA AND ME
animirani, avantura

Trajanje: 85′
Režija: Gerhard Hahn, Andrea De Sica, Luca Morsella

Zavirite u čaroban svijet vilenjaka, jednoroga i zmajeva! Ono što počinje kao fantastična bajka, za Miju postaje stvarnost. Ona mora pronaći snagu i sposobnost da spasi jednoroge i cijeli svijet. Mia je ranije čitala o Sentopiji u knjizi o mitovima te će sada uz pomoć očevog portala ući u taj svijet.

  • Projekcija u 19,00 sati:

ČASNA II / THE NUN II
horor

Trajanje: 110′
Režija: Michael Chaves
Glumci: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Storm Reid, Anna Popplewell, Jonas Bloquet

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek.

Ulaznice po cijeni od 2 eura za djecu i 3 eura za odrasle možete kupiti sat vremena prije početka prikazivanja filma u Kinu Đurđevac.